برخی از فواید خوراکی لوبیا

  • ۳

صبحانه سالم

 (سالم، ساده، خانگی)

برخی از فواید خوراک لوبیا 

 

– لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری می‎کند و مقاومت بدن را در مقابل بیماری‎های عفونی بالا می‎برد.

 

– خوراک لوبیا باعث تقویت حافظه می‎گردد.

 

– کسانی که کم خون هستند از خوراک لوبیا استفاده کنند.

 

– لوبیا را می‎توان به جای گوشت استفاده کرد.

 

– برای دفع سنگ مثانه 200 گرم لوبیا سبز را در یک لیتر آب با کمی نمک پخته میل شود 3 روز متوالی به عنوان صبحانه ناشتا میل شود.

 

– خوردن خوراک لوبیا باعث صاف شدن صدا می‎شود.

 

– شب‎ها لوبیا کم بخورید چون تولید نفخ می‎کند و باعث خواب‎های پریشان می‎شود.

 

– خوردن لوبیا به خاطر ماده اینوزیت آن باعث جلوگیری از ریزش مو می‎شود.

 

– لوبیا دارای انسولین گیاهی می‎باشد.

 

– مادرانی که در دوران بارداری و دوران شیردهی در غذای خود لوبیا را قرار می‎دهند باعث بلندشدن قد کودک می‎گردد.

 

– لوبیا ضد سوداست.

 

– کسانی که سکته مغزی کرده‎اند در غذای خود لوبیا را قرار دهند.

 

– خوراک لوبیا فشارخون را پایین می‎آورد.